Bytová jednotka po rekonstrukci dispozičně 3+1+L

Evidenční číslo: 3720/1171
Adresa: Broumovská, Liberec VI-Rochlice, Liberec
Cena: 2 080 000Kč
2 080 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Exklusivně nabízíme k prodeji vkusně a zajímavě řešenou bytovou jednotku v osobním vlastnictví po rekonstrukci 3+1+L, 71 m2 v 5. patře panelového domu, který je též po kompletní rekonstrukci, stojící v klidné okrajové části sídliště Broumovská, zasazen do vzrostlé zeleně, to nabízí krásný pohled z okna.
K přehradě a do lesa je to 10 minut pěšky. MHD v dostupnosti 5minut stejně jako škola, školka, večerka. Panelový dům je po rekonstrukci (zateplený, loni nová střecha, plastová okna Rehau, nový výtah).
Dispozičně je byt velice zajímavě řešený. Z původní 2+1 je v kuchyni přepažený příčkou, a tím vznikl dětský pokojík. Nachází v 5. patře ze 7 a má lodžii přístupnou z ložnice. V bytě je nová plovoucí podlaha, lino i dlažba. Při rekonstrukci provedena výměna elektroinstalace, tudíž i nové štuky a výmalba v celém bytě. Nově bylo v kuchyni i v koupelně udělané odvětrávání ventilátorem. Byt bude bez vybavení, zůstane pouze kuchyňská linka se sporákem. V ložnici a dětském pokoji jsou v oknech žaluzie Isotra . Z obývacího pokoje je krásný výhled do zeleně a ráno na východ slunce. Na chodbě je menší komora a je možno z ní udělat šatnu. Doporučuji prohlídku bytu, rozhodně zaujme svou atypickou dispozicí.

Základní info

Umístění: Sídliště
Konstrukce: Panelová
Adresa: Broumovská, Liberec VI-Rochlice, Liberec

Počty místností, umístění

Počet místností: 4
Počet koupelen: 1
Počet pokojů: 3
Patro, podlaží: 6. podlaží
Počet NP: 7
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Výtah, Sklep, Lodžie

Inženýrské sítě

TV kabel, Internet

Vybavenost v okolí

Školka, Škola, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb

Máte otázku?

Kde inzerujeme?