Evidenční číslo: 4175/1171
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Novina, Kryštofovo Údolí, Liberec
Cena: Info v RK
Info v RK

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Exklusivně nabízíme k prodeji pozemek se stavbou o celkové rozloze 2324 m2 v obci Kryštofovo Údolí oceněno jako vesnice roku!. Kryštofovo Údolí se rozkládá v hlubokém údolí říčky Rokytka pod svahy Ještědského hřbetu.
Pozemek je z části rovinatý z části svažitý s příjezdem z hlavní silnice. Stojí zde stavba s číslem popisným, která je oproti údajům z katastru nemovitostí větší zastavěné plochy a byla takto po mnoho let užívána k rodinné rekreaci, není již delší dobu obydlena a je nutná obnova celého objektu.
Malebná obec, kde se nemovitost nachází je úžasným místem k rekreaci, nebo i k trvalému bydlení.
Přes obec vede silnice II/592 z Dolní Chrastavy do Osečné. Kryštofovo Údolí má autobusové i vlakové spojení. Železniční trať do Liberce je velmi romantická a turisticky zajímavá, vede přes dva tunely a přes několik viaduktů. Kryštofovo Údolí je proslavené jako betlémářská obec. V restauraci ,,U Kryštofa\" je Muzeum betlémů s celoroční expozicí více než dvaceti betlémů nebo jejich částí. Jírův venkovní betlém je volně přístupný na svahu Kostelního vrchu. Naproti muzeu stojí ještě další zajímavost orloj. Kryštofovo Údolí je v současné době vyhledávaným místem rekreace. Přes obec vede několik značených turistických tras a dvě cyklotrasy (č. 21 a 3069). V létě je k dispozici minigolf, malé koupaliště a tenisové kurty. V okolí Kryštofova Údolí jsou pro běžkaře upravovány stopy kolem Malého Ještědu a Černé hory. Pro lyžaře a snowboardisty nabízí výborné podmínky lyžařský areál Ještěd.
Více informací poskytne makléř. CENA JE K JEDNÁNÍ, PŘIVÍTÁME VAŠE NÁZORY A NÁVRHY.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Novina, Kryštofovo Údolí, Liberec

Plochy

Plocha zastavená: 57m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Inženýrské sítě

Studna,

Máte otázku?

Kde inzerujeme?